Mød Pernille Birkenfeldt, Økonomisk mentor

”Det er min opgave at give dig ro i maven omkring din økonomi”

Jeg har en cand.merc.aud. og var ansat som revisor i 9 år, før jeg startede min virksomhed Mind Your Finances.

Jeg elsker penge. Og jeg er ikke flov over at sige, selvom det for nogen er tabu. At elske penge gør mig nemlig ikke egoistisk, ubehøvlet, uforskammet eller uspirituel.

Men min uddannelse og erfaring som revisor, kombineret med min spirituelle tilgang til penge, økonomi og livet, gør at jeg på en kærlig og omsorgsfuld måde kan guide dig, som selvstændig, til at få styr på dit regnskab og penge mindset. Så du kan skabe en virksomhed og et liv, der understøtter dine drømme.

At elske penge gør mig smart, klog, generøs og fri. For at elske penge handler om måden vi ser og oplever penge på. Penge får verden til at dreje rundt . Men for mange er det en kilde til bekymring, frygt og stress. Jeg lærer dig, hvordan du kan elske penge og få dem til at arbejde for dig, frem for at leve i frygt og konstant bekymring om, om der er nok.

Jeg er hardcore talgeni, har elsket matematik fra barnsben og er altid gået efter drømmen om at være økonomichef. Samtidig lever jeg i pagt med en spiritualitet og personlig udvikling, som jeg tager med i mit arbejde. Det kommer blandt andet til udtryk i min blidhed, coachende og fordomsfri tilgang til at hjælpe og tale om regnskab, økonomi og penge med et andet menneske.

Som mange andre har jeg selv haft et anstrængt forhold til penge. Da jeg startede som selvstændig, havde jeg et forbrugslån på 250.000 kr. og udsigt til syv år med afdrag af 10.000 kr. om måneden.
Men med gælden i hånden, blev det klart for mig, at den måde jeg tænkte om og behandlede penge på, lige så meget var et symbol på, hvordan jeg behandlede mig selv.
Det gav anledning til at dykke dybt i mine egne tanker, følelser, mønstre og overbevisninger omkring penge.

Med udgangspunkt i mine egne erfaringer, har jeg udviklet et koncept, der handler om at arbejde med regnskab, penge og økonomi med en ny og ikke tabubelagt indgangsvinkel.

Jeg giver dig værktøjer til, at forstå dit regnskab, men også at forstå dit eget penge mindset. Redskaber til, hvordan du får styr på dine følelser og ikke mindst blokeringer omkring at skulle håndtere denne del af at drive virksomhed.

Du får trin-for-trin guides og hjælpe til at finde ro i rollen som “regnskabsninja”, for din virksomhed og dit penge mindset.
Jeg vil elsker at hjælpe dig med at blive ”regnskabsninja”, der ved præcis det, der er vigtigt at vide, når det kommer til din virksomheds bogføring, moms og regnskab. At se dig finde selvtilliden frem og vide præcis hvad du er værd og turde forlange den. At se dig connecte med din “money soul”, er grunden til jeg driver min virksomhed.

Jeg sætter en ære i at skabe det rum, der gør det til en hyggelig og afslappet – ja, måske endda nydelsesfyldt – aktivitet at håndtere dit regnskab og din økonomi.
At gøre tingene simple, let forståelige og brugbare, så du nemt kan implementere dem i din økonomi og virksomhed er mit speciale.

Det er muligt at drive en virksomhed, der understøtter dit drømmeliv, uden at du skal knokle for at skabe resultater. Det er jeg, min rejse og min virksomhed et eksempel på.

Ofte er det en lille indsats, der skal til for at skabe store forandringer. Men den indsats er som regel dig, dit mindset og din tro på at du fortjener det liv som du drømmer om.

Jeg vil elske at støtte, heppe og guide dig på rejsen.

Kærligst
Pernille

Uddannelse og erfaring

2013 – nu: Selvstændig i Mind Your Finances
2014: Certificeret life og business coach hos Manning Inspire
2012 – 2013: Controller hos DLF Trifolium A/S
2011: Cand.merc.Aud – Kandidatgrad i Revision
2007 – 2012: Revisor og afdelingsleder, Deloitte
2007: HD(R) – Handelsdiplom i Regnskab
2003 – 2007: Revisorelev, Beierholm Statsautoriseret Revisionsselskab