Workshop

Få hands on rådgivning til udvikling af et bedre flow og forhold til penge

Jeg afholder workshops på efterspørgsel og skræddersyr dem så de passer til jeres behov og ønsker.

Nedenfor kan du finde inspiration til, hvordan en workshop kan se ud.

Om penge mindset

Dine tanker er din virkelighed. På samme måde skaber dine tanker og overbevisninger om penge, den økonomiske virkelighed du lever i.

Dit penge mindset er de tanker, følelser, overbevisninger og vaner du har omkring penge.

De kan være kærlige og støttende, se muligheder og taknemmelighed. De kan være nærende og givende, og fulde af tillid til at der er nok i verden.

Eller de kan også være ødelæggende og saboterende. De kan være drænende og destruktive. De kan være hæmmende og fulde af
bekymringer og overbevist om at der ikke er nok og forbrug er en skam.

Men penge er som energi. Du må sende god energi ud i verden, for at få den igen. Og når du arbejder med dit penge mindset lærer du derfor, hvordan du bliver bevidst om hvilken energi du sender du via dit eget forbrug og investeringer. Samt hvordan du kan hæve den energi og skabe bedre pengeflow.

Vi træner vores taknemmeligheds-muskel, og bliver stærke i hvordan vi tager ansvar og ejerskab over vores økonomiske flow, så det kan vokse sig større og stærkere.

Eksempler på workshops

Find ro i dit pengemindset
Vi arbejder med mindset delen af det at skulle have styr på sin økonomi og helst se den vokse. Du får både praktiske øvelser og håndgribelig vejledning til at finde ind til dit pengemindset.

Universet vil mig det bedste
Med en spirituel tilgang til penge, som energi i verden ser vi på hvordan vi kan træne manifestationer og taknemmelighed som et værktøj til at skabe bedre økonomisk flow

Nyopstartet iværksætter
Hvordan finder du ro i maven med din egen business, når der er langt imellem kunder, og uro med at sætte din pris. Jeg lærer dig simple teknikker til at få helt styr på økonomien, og hjælp til at finde ud af, hvilken pris der er rigtig for dig

Skab en kærlig relation til penge
Gemmer du dit forbrug for andre, og tør du ikke at logge på din netbank sidst på måneden? Hvis økonomi er blevet et fy-ord i dit liv er det på tide at slutte fred. Denne workshop er en slags parterapi imellem dig og penge, hvor du lærer at få et godt og kærligt forhold, helt uden skam eller frygt.

Det siger andre

”Jeg er mindblown hver gang Pernille taler om penge! Jeg hørte hende første gang live til et event i et iværksætter netværk for kvinder og hold nu op med indsigter jeg fik! Pernille får virkelig én til at se anderledes på penge, økonomi og de bekymringer der kan være omkring det. Mit mindset er stille og roligt begyndt at ændre sig fra frygt til taknemmelighed, fordi Pernille fik åbnet mine øjne og mit hjerte til en ny måde at anskue tingene på!”

”Jeg deltog på en “Få ro på dit penge mindset” workshop med Pernille og oplevede hvordan hun, på humoristisk og professionel vis, i dén grad fik skubbet til min indre CFO og sat tanker i gang på den rigtig gode måde”  

”Jeg startede med at følge Pernilles podcast, da jeg gik selvstændig. Hvilket gav mig en ro, lod mig slippe unødige bekymringer omkring det at forstå samt “udføre” egen økonomi som nyopstartet iværksætter. Dernæst har jeg søgt Pernilles rådgivning ifm at dele indtægter og udbetalinger op, hvor hun kom med kyndig og let forståelig rådgivning. Jeg vil varmt anbefale Pernille, hvis du ønsker varm, personlig og yderst kyndig rådgivning.”

“Efter en intens workshop hos Pernille fik jeg virkelig noget at tænke over – på den gode måde, altså. Hun forstår virkelig at sætte tingene på såidsen så man ser dem fra helt andre vinkler. Og så er jeg vild med at hun både har mindset og konkrete øvelser med, der gør det hele meget håndgribeligt og til at gå til. Jeg er blæst bagover. Wauw for en øjenåbner.”

Kontakt mig for aftale